JackDaniels1176

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Issues with a patch #3000

    JackDaniels1176
    Participant

    Okay, thanks I’ve changed that code, I still get the bus error when initially loading the patch I think it might be because The patch I have loaded in the first slot uses quit a lot of memory. I was running 1024 samples per block I did try taking it down to 128 but still get some noise, I don’t know if clicking is the right description necessarily but more like static interference that gets worse with more input.

    in reply to: can't compile any patches #2738

    JackDaniels1176
    Participant

    Hi,

    Thanks for replying, I still seem to be having the same issue with the same message as above, not sure if I’m doing anything wrong.

    in reply to: can't compile any patches #2736

    JackDaniels1176
    Participant

    Hi, I don’t know if this is the same problem you had but I still can’t compile any patches, I just get the message,

    “PHP Warning: copy(/var/www/hoxtonowl.com/subdomains/www/patch-builder/build/untitled_f7696ded5aa1.syx): failed to open stream: Permission denied in /var/www/hoxtonowl.com/subdomains/www/patch-builder/patch-builder.php on line 536 ERROR: Unable to copy /tmp/owl/owl-build-7N93sz/patch.syx to /var/www/hoxtonowl.com/subdomains/www/patch-builder/build/untitled_f7696ded5aa1.syx.”

    Did you do anything to resolve the problem?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Latest News

Links

Follow us on Twitter